HUN | GER | ENG
Webáruház
HÍREK, AKTUALITÁSOK
A Bodnár Pincészet Borház családi vállalkozás. Alapítója dr. Bodnár Sándor kertészmérnök, öt évtizedes sikeres szakmai múltra tekinthet vissza. Egész életében a szőlőhöz és a borhoz felelősséggel közeledett...
2008. november
Hírlevél feliratkozás
Név:

E-mail cím:

Bodnár Pincészet Borház
Exlibris gyűjtemény
Exlibris gyűjtemény
Exlibris gyűjtemény

Adatvédelem

Adatvédelem

A weboldal tartalma az oldalt üzemeltető szellemi tulajdona. A Bodnár Pincészet Borház hozzájárulása nélkül tilos a honlap tartalmi vagy grafikai elemeinek bármilyen módon történő felhasználása.

A webáruházban Ön szabadon válogathat termékeink között, ehhez semmilyen személyes adatot nem szükséges megadnia. Személyes adatait csak abban az esetben szükséges megadnia, amennyiben a webáruházban vásárol vagy időpontegyeztetést kér. Amennyiben időközönként hírlevet szeretne tőlünk kapni, a Hírlevél feliratkozásnál megadhatja e-mail címét. Az itt megadott e-mail címet kizárólag a bodnarpinceszet.hu használja fel hírlevél küldés céljából. Amennyiben Ön nem kíván e-mailben semmilyen információt kapni a bodnarpinceszet.hu oldaltól, ezen igényét bármikor jelezheti felénk, és az Ön által megadott e-mail címet töröljük hírlevél listánkról.
A Bodnár Pincészet Borház bizalmasan kezeli a honlap látogatói által megadott adatokat. Az adatok megadása minden esetben önkéntes, azonban külön kérésre azokat töröljük a rendszerből.
Bodnár Pincészet Borház
Levelezési cím: 3980 Sátoraljaújhely, Balassi Bálint utca 31.
Telephely: 3980 Sátoraljaújhely, Pincék völgye 16.
Kapcsolattartó:
Dr. Bodnár Sándor
Repei József
+36 30-995-1115
+36 30-627-2265
© copright 2020 - minden jog fenntartva - www.bodnarpinceszet.hu | Oldaltérkép | Adatvédelem | Impresszum
Készítette: Achron Kft.