HUN | GER | ENG
Webáruház
HÍREK, AKTUALITÁSOK
A Bodnár Pincészet Borház családi vállalkozás. Alapítója dr. Bodnár Sándor kertészmérnök, öt évtizedes sikeres szakmai múltra tekinthet vissza. Egész életében a szőlőhöz és a borhoz felelősséggel közeledett...
2008. november
Hírlevél feliratkozás
Név:

E-mail cím:

Bodnár Pincészet Borház
Exlibris gyűjtemény
Exlibris gyűjtemény
Exlibris gyűjtemény

Tokaji bor- és gasztroterasz

Tokaji borvidék
Borházunk 2014-ben nyitotta meg Sátoraljaújhelyben, a Zemplén Kalandparkban a Tokaji Bor- és Gasztroteraszát, ahol április végétől október elejéig várjuk vendégeinket. A Kalandparkba érkező aktív kikapcsolódást kereső látogatók gasztronómiai élményekkel is gazdagodhatnak. Borházunk kínálatából szép válogatást tudunk bemutatni a hozzánk érkezőknek. A borteraszon palackos és kimért formában is lehetőség van a vásárlásra. Boraink kívánságra, akár egyedi címkével is elvihetők. A forró nyári napokon frissítő fröccsöket is kínálunk. Koktélt kedvelő vendégkörünknek saját fejlesztésű varázslatos boralapú koktélokkal kedveskedünk. Borainkat frissen készített grillezett sajtválogatások, és húsok, saláták, egyéb köretek, finom mártások kísérik, kívánság szerint.

Egyéb kínálatunk:

Sokszínű frissen őrölt kávéink mellett, üdítők és alkoholmentes koktélok széles palettájával rendelkezünk.

Az édes és hűs ízek kedvelőinek az "ICE'N'GO!"-t ajánljuk, mely finom harmonikus ízeivel, minden korosztály körében igen népszerű. Ez a XXI. századi fagylalt kizárólag természetes alapanyagokból készül, nem tartalmaz tartósítószert, mesterséges színezéket.

Ajándékok vásárlására is lehetőség van borteraszunkon, így az élményeket nem csak lélekben, és "palackba zárva", hanem a helyi legendákra épülő emléktárgyak formájában is magával vihetik vendégeink.

Sok szeretettel várjuk Vendégeinket!


Bodnár Judit Repei József Sajt tal Sajt tal Bor Bor
Bor
Bodnár Pincészet Borház
Levelezési cím: 3980 Sátoraljaújhely, Balassi Bálint utca 31.
Telephely: 3980 Sátoraljaújhely, Pincék völgye 16.
Kapcsolattartó:
Dr. Bodnár Sándor
Repei József
+36 30-995-1115
+36 30-627-2265
© copright 2020 - minden jog fenntartva - www.bodnarpinceszet.hu | Oldaltérkép | Adatvédelem | Impresszum
Készítette: Achron Kft.