Kazinczy bora - Tokaji Szamorodni 2008 - száraz

Kazinczy Ferenc születésének 250. évfordulójára palackoztuk. Szőlőterületeink egy része a volt Kazinczy birtokon helyezkedik el. Ez a borunk csak webáruházunkban és A Magyar Nyelv Múzeumában kapható Széphalomban.

Világos borostyán színű, nemesen érlelt tokaji ászkolási illattal. Teljes harmóniában olvad össze a dió- és a mandula íz, savai finoman lekerekedettek.

Fogyasztása 10-12°C-on ajánlott. 

A világ legjobb aperitif bora, sültekhez, birka pörkölthöz, ürücombhoz, házi disznótoroshoz, vadételekhez, halászléhez ajánljuk.

3 500 Ft

Kapcsolódó termékek

6db Kazinczy bora - Tokaji Szamorodni 2008 - száraz

Kazinczy Ferenc születésének 250. évfordulójára palackoztuk. Szőlőterületeink egy része a volt Kazinczy birtokon helyezkedik el. Ez a borunk csak webáruházunkban és A Magyar Nyelv Múzeumában kapható Széphalomban. Világos borostyán színű, nemesen érlelt tokaji ászkolási illattal. Ízében, teljes harmóniában olvad össze a dió-, mandula íz, savai finoman lekerekedettek. Fogyasztása 10-12°C-on ajánlott.  A világ legjobb aperitif bora, sültekhez, birka pörkölthöz, ürücombhoz, házi disznótoroshoz, vadételekhez, halászléhez ajánljuk.

18 900 Ft 21 000 Ft