Misebor Tokaji Furmint 2021 - félédes

A misztikum és a realitás keskeny mezsgyéjére érünk, amikor ezt a misebort kortyoljuk. Az átváltozás szimbóluma a katolikus hit egyik alapigazsága és, bár az égiek segítségével, de a valóságos földi emberek szellemi és fizikai erőfeszítésével válik a szőlő leve mennyei borrá.

Ezért is nem szentségtörés a keresztény szertartások nélkülözhetetlen elemét a misebort a hétköznapokban is fogyasztani. A magyar és lengyel egyházi megrendelések mellett sokan kifejezetten ezt a borunkat keresik.

A misebor megfelel az Egyházi Törvénykönyv CIC. 924. kánon, 2.§-ban leírt előírásoknak.

Nap színű, gyümölcsös illatú, a maradék édesség és a finom savegyensúly behízelgővé teszi.

Fogyasztása 10-12 °C-on ajánlott. 

Nem túl édes teasüteményekhez, mandula, dió, gyümölcs alapú desszertekhez ajánljuk.

2 000 Ft

Kapcsolódó termékek

6db Tokaji Furmint misebor 2021 - félédes

A misztikum és a realitás keskeny mezsgyéjére érünk, amikor ezt a misebort kortyoljuk. Az átváltozás szimbóluma a katolikus hit egyik alapigazsága és, bár az égiek segítségével, de a valóságos földi emberek szellemi és fizikai erőfeszítésével válik a szőlő leve mennyei borrá. Ezért is nem szentségtörés a keresztény szertartások nélkülözhetetlen elemét a misebort a hétköznapokban is fogyasztani. A magyar és lengyel egyházi megrendelések mellett sokan kifejezetten ezt a borunkat keresik. A misebor megfelel az Egyházi Törvénykönyv CIC. 924. kánon, 2.§-ban leírt előírásoknak. Nap színű, gyümölcsös illatú, a maradék édesség és a finom savegyensúly behízelgővé teszi. Fogyasztása 10-12 °C-on ajánlott. Nem túl édes teasüteményekhez, mandula, dió, gyümölcs alapú desszertekhez ajánljuk.

11 400 Ft 12 000 Ft