Borterasz

2014-ben nyitottuk meg Sátoraljaújhelyben, a Zemplén Kalandpark alsóállomásán a Tokaji Borteraszunkat, ahol április végétől október elejéig várjuk vendégeinket. Borházunk kínálatából szép válogatást tudunk bemutatni a hozzánk érkezőknek. A forgalomtól függően szívesen beszélünk Tokaj-hegyaljáról, borainkról és gyakran a társalgásunk ad hoc borkóstolóvá válik.

Palackozott formában is lehetőség van borvásárlásra. Boraink kívánságra, akár egyedi címkével is elvihetők.
A forró nyári napokon frissítő fröccsöket is kínálunk.
Koktélt kedvelő vendégkörünknek saját fejlesztésű, varázslatos, boralapú koktélokkal kedveskedünk.

Egyéb kínálatunk:

Frissen őrölt, kiváló minőségű, nyolcféle elkészítésű kávéból válogathatnak vendégeink, valamint üdítőkből és alkoholmentes koktélokból.

Az édes és hűs ízek kedvelőinek az "ICE'N'GO!"-t ajánljuk. Ez egy XXI. századi különleges jégkrém, az apró 3-5 mm-es fagylaltgolyók érdekes formájával, gazdag színvilágával, jól eltalált ízével minden korosztály kedvence. A fagylalt kizárólag természetes alapanyagokból készül, nem tartalmaz tartósítószert, sem mesterséges színezéket, a sok féle ízesítésből a legtöbb gluténmentes, sőt vannak laktózmentes változatok is.

Ajándékok vásárlására is lehetőség van Borteraszunkon, így az élményeket nem csak lélekben, és "palackba zárva", hanem a helyi legendákra épülő emléktárgyak formájában is magával vihetik vendégeink.


- Sok szeretettel várjuk itt is Vendégeinket! -