Borkóstolás, Vendéglátás

"Valakit vendégül látni annyit jelent, mint felelősséget vállalni arra, hogy mindaddig, amíg nálunk van, gondoskodunk róla, hogy jól érezze magát."

Anthelme Brillat-Savarin

A Bodnár Pincészet Borház Sátoraljaújhely központjától 1 km-re található gyönyörű, csendes természeti környezetben, kiváló helyszínt nyújtva a zártkörű rendezvények lebonyolítására. 

Autóval és gyalogosan is könnyen megközelíthető a városból, a gépkocsik részére parkoló hely áll rendelkezésre. 

Borházunk 20 fős hangulatos kóstoló helyisége mellett egy nagyon szép, letisztult stílusú, többfunkciós, klimatizált 50 fős rendezvényterem is rendelkezésre áll, a kor igényeinek, a sokszínű vendégkör elvárásainak megfelelően. 

A két termünk összenyitható és kiváló vendégfogadó helyei a borkóstolóknak, borvacsoráknak, családi eseményeknek, céges- és egyéb rendezvények.


Borkóstoló

Borkóstolók keretében törekszünk arra, hogy vendégeink teljes élményben részesüljenek és átfogó képet kapjanak borászatunkról, a borainkról, és borkészítési filozófiánkról. Ezért nem csak a borainkat kóstolhatják meg szakszerű ismertetéssel kísérve, hanem a chateaunkban bejárhatják a Borházunkat és a borkészítésünk fontos állomásait, a hozzá tartozó szőlőterülettől a borászaton át a borkészítés- és tárolás helyiségeit.

Borkóstolók fajtái

A minimálisan foglalható létszám 4 fő

4 féle bor kóstolása

3 000 Ft/fő

7 féle bor kóstolása

4 500 Ft/fő

       

Borkorcsolyák

A borkóstolók mellé harapni valót is kínálunk igény szerint

Kenyérlángos

3 000 Ft/fő

Sajt- és magyaros tál

4 800 Ft/fő

Előzetes érdeklődés alapján szívesen adunk ajánlatot borkóstolót kísérő komplett menüsorra, hideg- és/vagy melegkonyhai ételekre, desszertekre.

Kóstolónkat nem csak a Borházunkban, hanem más előre egyeztetett külső helyszínen is szívesen megtartjuk. pl. cégeknél, családi otthonokban, üdülőházakban, hajón stb.

Borászatunk rendezvénytermei kibérelhetőek egyéb alkalmakra, programokra is igénybevehetőek előzetes megállapodás alapján.  


Rendezvények - Vendéglátás

A két összenyitható termünk kiváló vendégfogadó helyei, a családi eseményeknek, céges- és egyéb rendezvények.

Családi-, baráti körök rendezvényei

Legyen az születésnap, névnap, ballagás, évforduló, eljegyzés, esküvő, vagy keresztelő nálunk a legmegfelelőbb helyszínt fedezheti fel, és elképzeléseinek megvalósítóival találkozhat! 

2020-ban alakítottuk ki a második rendezvénytermünket, ami már számos sikeres családi rendezvénynek nyújtott helyszínt, pl. esküvőnek, keresztelő utáni díszebédnek, szalagavatós diákok partijának, születés-, és névnapi vacsoráknak. 

Igyekszünk mindenben a vendégeink igényeinek megfelelő szolgáltatásokat nyújtani, ezért például, hogy a családi rendezvények a gyerekek számára is élvezetesek legyenek, kialakítottunk egy gyerekkuckót játékokkal, kifestőkkel, társasjátékokkal, sőt amíg a "nagyok" bort kóstolnak, addig a gyerkőcök az alkoholmentes koktél készítés fortélyaival ismerkednek meg a kisebbik rendezvénytermünkben, így ők is koccinthatnak.  A nagy rendezvénytermünk légkondicionált és a hangosítás is biztosított.

Rendezvénytermeinkben minden adott az igényes időtöltéshez és a remek hangulathoz!

Előzetes megrendelés alapján hideg- és/vagy meleg konyhai ételeket, desszerteket, italokat biztosítunk az alkalomnak megfelelő diszkrét kiszolgálással.

Üzleti rendezvények

Borászatunk a városhoz közel, de a zajoktól távol gyönyörű természeti környezetben fekszik. Garantált a "zártkörűség", a háborítatlan közeg, a legoptimálisabb helyszín a céges rendezvényekhez. Rendezvénytermünk alkalmas üzleti ebédek, vacsorák, tréningek, megbeszélések és egyéb üzleti rendezvények lebonyolítására. Ebben az évben alakítottuk ki a második rendezvénytermünket, de már számos sikeres üzleti rendezvényen vagyunk túl, melyeket cégeknek, gyárak menedzsmentjének, hivatalok dolgozói részére bonyolítottunk le.

A nagy rendezvénytermünk légkondicionált, projektor és hangosítás biztosított.

Az egyedi, varázslatos környezetünk, Borházunk adottságai, sokéves rendezvényszervező tapasztalatunk, vendégszeretetünk, megbízhatóságunk a garancia, hogy nálunk bonyolítsák le üzleti rendezvényüket!


Az étkezések lebonyolítási módjai:

10-40 főig:

  • Ültetett büféasztalos kiszolgálás, a főételeket büféasztalon helyezzük el - a vendégek maguknak szedik ki a kiválasztott ételeket és ezt követően az asztalokhoz ülve étkeznek. Az előételeket, leveseket, desszerteket általában hagyományos módon szolgáljuk fel.

30-80 főig:

  • Állófogadásnak megfelelő kiszolgálás - előny, hogy a vendégek nincsenek helyhez kötve, így adott időben több emberrel is lehetőségük van beszélgetni (az ételek ún. büféasztalon vannak elhelyezve, a vendégek maguknak szedik ki a kiválasztott ételeket, melyeket állva fogyasztanak el. A teremben kb. 40 szék van körben elhelyezve, azok számára, akik le szeretnének ülni)

Ajánlatkérés

Bodnár Judit - rendezvényszervező

Tel: +36 20 405 5007
E-mail: tokaji@bodnarpinceszet.hu