Borkóstolás, Vendéglátás

"Valakit vendégül látni annyit jelent, mint felelősséget vállalni arra, hogy mindaddig, amíg nálunk van, gondoskodunk róla, hogy jól érezze magát."

Anthelme Brillat-Savarin

A Bodnár Pincészet Borház Sátoraljaújhely központjától 1 km-re található gyönyörű, csendes természeti környezetben, kiváló helyszínt nyújtva a zártkörű rendezvények lebonyolítására. 

Autóval és gyalogosan is könnyen megközelíthető a városból, a gépkocsik részére parkoló hely áll rendelkezésre. 

Borházunk 20 fős hangulatos kóstoló helyisége mellett egy nagyon szép, letisztult stílusú, többfunkciós, klimatizált 50 fős rendezvényterem is rendelkezésre áll, a kor igényeinek, a sokszínű vendégkör elvárásainak megfelelően. 

A két termünk összenyitható és kiváló vendégfogadó helyei a borkóstolóknak, borvacsoráknak, családi eseményeknek, céges- és egyéb rendezvények.


Borkóstoló

Borkóstolók keretében törekszünk arra, hogy vendégeink teljes élményben részesüljenek és átfogó képet kapjanak borászatunkról, a borainkról, és borkészítési filozófiánkról. Ezért nem csak a borainkat kóstolhatják meg szakszerű ismertetéssel kísérve, hanem a chateaunkban bejárhatják a Borházunkat és a borkészítésünk fontos állomásait, a hozzá tartozó szőlőterülettől a borászaton át a borkészítés- és tárolás helyiségeit.

Borkostólók fajtái


Borkóstolók fajtái

  • 4 féle bor kóstolása (a minimálisan foglalható létszám 8 fő) 4 000 Ft/fő

  • 7 féle bor kóstolása (a minimálisan foglalható létszám 4 fő)  6 000 Ft/fő

Borkorcsolyák

A borkóstolók mellé harapni valót is kínálunk igény szerint. Minimum létszám 8 fő.

  • Kenyérlángos 3 000 Ft/fő
  • Sajt- és magyaros tál 4 800 Ft/fő

Előzetes érdeklődés alapján szívesen adunk ajánlatot borkóstolót kísérő komplett menüsorra, hideg- és/vagy melegkonyhai ételekre, desszertekre.

Minimum létszám 12 fő. 

Kóstolónkat nem csak a Borházunkban, hanem más előre egyeztetett külső helyszínen is szívesen megtartjuk. pl. cégeknél, családi otthonokban, üdülőházakban, hajón stb.

Borászatunk rendezvénytermei kibérelhetőek egyéb alkalmakra, programokra is igénybevehetőek előzetes megállapodás alapján.  

Minimum létszám 12 fő.


Rendezvények - Vendéglátás

A két összenyitható termünk kiváló vendégfogadó helyei, a családi eseményeknek, céges- és egyéb rendezvények.

Családi-, baráti körök rendezvényei

Legyen az születésnap, névnap, ballagás, évforduló, eljegyzés, esküvő, vagy keresztelő nálunk a legmegfelelőbb helyszínt fedezheti fel, és elképzeléseinek megvalósítóival találkozhat! 

2020-ban alakítottuk ki a második rendezvénytermünket, ami már számos sikeres családi rendezvénynek nyújtott helyszínt, pl. esküvőnek, keresztelő utáni díszebédnek, szalagavatós diákok partijának, születés-, és névnapi vacsoráknak. 

Igyekszünk mindenben a vendégeink igényeinek megfelelő szolgáltatásokat nyújtani, ezért például, hogy a családi rendezvények a gyerekek számára is élvezetesek legyenek, kialakítottunk egy gyerekkuckót játékokkal, kifestőkkel, társasjátékokkal, sőt amíg a "nagyok" bort kóstolnak, addig a gyerkőcök az alkoholmentes koktél készítés fortélyaival ismerkednek meg a kisebbik rendezvénytermünkben, így ők is koccinthatnak.  A nagy rendezvénytermünk légkondicionált és a hangosítás is biztosított.

Rendezvénytermeinkben minden adott az igényes időtöltéshez és a remek hangulathoz!

Előzetes megrendelés alapján hideg- és/vagy meleg konyhai ételeket, desszerteket, italokat biztosítunk az alkalomnak megfelelő diszkrét kiszolgálással. 

Minimum létszám 12 fő.

Üzleti rendezvények

Borászatunk a városhoz közel, de a zajoktól távol gyönyörű természeti környezetben fekszik. Garantált a "zártkörűség", a háborítatlan közeg, a legoptimálisabb helyszín a céges rendezvényekhez. Rendezvénytermünk alkalmas üzleti ebédek, vacsorák, tréningek, megbeszélések és egyéb üzleti rendezvények lebonyolítására. Ebben az évben alakítottuk ki a második rendezvénytermünket, de már számos sikeres üzleti rendezvényen vagyunk túl, melyeket cégeknek, gyárak menedzsmentjének, hivatalok dolgozói részére bonyolítottunk le.

A nagy rendezvénytermünk légkondicionált, projektor és hangosítás biztosított.

Az egyedi, varázslatos környezetünk, Borházunk adottságai, sokéves rendezvényszervező tapasztalatunk, vendégszeretetünk, megbízhatóságunk a garancia, hogy nálunk bonyolítsák le üzleti rendezvényüket!

Minimum létszám 12 fő.


Az étkezések lebonyolítási módjai:

12-40 főig:

  • Ültetett büféasztalos kiszolgálás, a főételeket büféasztalon helyezzük el - a vendégek maguknak szedik ki a kiválasztott ételeket és ezt követően az asztalokhoz ülve étkeznek. Az előételeket, leveseket, desszerteket általában hagyományos módon szolgáljuk fel.

30-80 főig:

  • Állófogadásnak megfelelő kiszolgálás - előny, hogy a vendégek nincsenek helyhez kötve, így adott időben több emberrel is lehetőségük van beszélgetni (az ételek ún. büféasztalon vannak elhelyezve, a vendégek maguknak szedik ki a kiválasztott ételeket, melyeket állva fogyasztanak el. A teremben kb. 40 szék van körben elhelyezve, azok számára, akik le szeretnének ülni)

Ajánlatkérés

Bodnár Judit - rendezvényszervező

Tel: +36 20 405 5007
E-mail: tokaji@bodnarpinceszet.hu