Minden, ami személyes...

A BoReBor a családi vállalkozásunk egy nagyon fontos része. Maga az elnevezés elsősorban a "Borászat és Rendezvényszervezés" -re utal, másrészt a kétalapító tagra is: Bodnár Juditra és Repei Józsefre. Valamint arra is, hogy minden a Bor körül forog...

A borászathoz közvetlenül köthető feladatokat itt is a sógorom, Józsi koordinálja, a rendezvényszervezéssel, vendéglátással, ajándéktárgyak tervezésével és kivitelezésével kapcsolatos tevékenységeket elsősorban én végzem. Több mint 30 éves szál fűz a vendéglátáshoz és 25 éves sikeres rendezvényszervező múltat tudhatok magaménak. 

Ez az a terület vállalkozásunkon belül, ami nekem a legkedvesebb és ahol igazán otthon vagyok. Szeretem a változatos munkát, az ötletelést, a tervezést, a kihívásokat és a megvalósítás összes fázisát. Lételemem a személyes kontaktus, ami mai digitalizált világában egyre jobban elvész, de szerencsére a vendéglátás területén a személyes kapcsolat még mindig dominál, mely a bizalom, kötődés, az egyéni igényeknek való megfelelés legoptimálisabb formája. 

A gasztronómia, mely a kultúra és az étel- ital közötti összefüggés művészete nem működik személyes megtapasztalás, inspirálódás nélkül.


Bodnár Judit és Repei József
Bodnár Judit és Repei József